НДСВ се завръща на политическата сцена . Това заяви проф. Огнян

...
НДСВ се завръща на политическата сцена . Това заяви проф. Огнян
Коментари Харесай

Проф. Огнян Герджиков: НДСВ се завръща на политическата сцена

НДСВ се завръща на политическата сцена. Това заяви проф. Огнян Герджиков пред Българска национална телевизия. " През декември имахме Национален съвет, а през януари ще имаме конгрес, на който ще поемем курс още веднъж в политиката. Смятам, че има хора, които имат положително мнение за това, което направи Национална движение „Симеон Втори" - подсещам - главната заслуга за влизането ни в Европейски Съюз и НАТО е на Национална движение „Симеон Втори". Не сме безгрешни, само че времето, по което Национална движение „Симеон Втори" беше на власт, беше доста положително за България ", разяснява Герджиков.

В партията ще има доста мощни познати лица, само че има и доста нови, има искащи да се запишат, уточни той. Все още не е ясно кой ще бъде ръководител на партията, това ще бъде решено на конгреса. Ще се реши и дали отделилите се от придвижването партии да бъдат поканени да се върнат.

" Ще създадем по този начин, че да имаме подготвеност за избори - завръщаме се в политиката с всички нужни дейности и стъпки, изясни проф. Герджиков.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР